Asennus & Huolto

Helppo asentaa vaikka itse

Pelletti-imuripaketin asennus on niin helppoa, että voit tehdä sen halutessasi vaikka itse. Paketin asentamiseen ei mene aikaa kuin pari tuntia.

Pelletin varastointisäiliön voi sijoittaa melkein mihin vain - kellariin, vintille, maahan, pihavarastoon tai muuhun ulkorakennukseen. Säiliön voi sijoittaa maan päälle tai alle. Valikoimastamme löytyy maahan sijoitettava erityinen maasäiliö.

Säiliönä toimii myös pellettisuursäkki, onka voi sinällään sijoittaa sopivaan tilaan. Pelletin siirtomatka säiliöstä voi olla jopa 30 metriä, mikä mahdollistaa järjestelmän erittäin joustavan asennuksen.

Lyhyin pelletin siirtomatka on 2 metriä, jos siilo halutaan sijoittaa esimerkiksi rakennuksen yläpohjaan tai ylempään kerrokseen takan yläpuolelle.

Huoleton ja lähes huoltovapaa

Pelletti-imuri on lähes huoltovapaa, sillä PIV4-mallia on kehitetty niin, että myös puru menee polttoon. Ainoa huoltotoimenpide, joka PIV3-imurillekaan pitää tehdä, on säännöllinen puruastian tyhjennys ja purun hävittäminen. Puruastia tulee tyhjentää aktiivisimpana lämmityskautena muutaman kuukauden välein. Jätepurun voi hyödyntää puutarhassa, esimerkiksi katteena istutusten juurella.

Huomioi tilatessasi PIV4-mallin vaatima tilan korkeus.

PIV3-imurin asennus- ja huolto-ohje

PIV4-imurin asennus- ja huolto-ohje

”PIV on yksinkertainen asentaa ja helppo sijoittaa lähes mihin vaan”

PIV tekniikan esittely

PIV uudiskohteisiin

PIV remonttikohteisiin

Kysy lisää myyjiltämme

Timo Keppola
Tuotepäällikko
Puh: 02 484 3114
GSM: 0400 745 353
timo.keppola@triotec.fi